Hullehavn Camping i Svaneke – overnatning i campingvogn, telt eller autocamper

Hullehavn Camping

Hullehavn Camping – lystfiskeri

Hullehavn Camping ligger ned til en af Bornholms bedste fiskepladser, når den store havørred skal fanges. Sommerhalvåret er at foretrække, dog fra start april, når der skal fiskes ud for campingpladsen.

I området omkring pladsen, er det også mulig at fange fladfisk, sild, hornfisk, gedde, skalle, suder, aborre, ål, eller karpe m.fl.

Nexø Havn, som er få kilometer fra pladsen, er kendt for godt ålefiskeri og aborrefiskeri om sommeren.

I Ferskesø, som ligger midt i en park i Nexø, kan man fange gedder, ål, havørreder, sudere og aborrer.

En put and take sø er også at finde i nærheden, Stenbrudsøen. Læs mere om den: Klik her…

Er man desideret kystfisker og ønsker at besøge kystpladser i nærheden af Hullehavn Camping, er der et væld af lækre fiskepladser at vælge imellem. Heriblandt: Snogebæk, Skansen, Svenskerhavnen, Grisby, Listed nord og syd m.fl.

Her på siden kan du læse om de mange spændende muligheder for lystfiskeri der er på Bornholm, og på den måde forbedre dine chancer for at fange fisk, når der overnattes denne campingplads.

Overnatning på Hulllehavn Camping

Det er muligt at overnatte i campingvogn, autocamper eller telt.

Campingpladsen som ligger lige ved den smukke købstad Svaneke, er en af Bornholms hyggeligste. Den er perfekt placeret i den vaskeægte og eventyrlige bornholmske natur. kuperet terræn pyntet med træer, buske og til tider kantareller, står i flot kontrast til områdets mangfoldige og imponerende klippestrukturer.

Som gæst på Hullehavn Camping, får man den reneste bid af Bornholm.

Adresse og info

Hullehavn Camping – Sydskovvej 9 – 3740 Svaneke – Tlf.: +45 56 49 63 63 – Mail: mail@hullehavn.dk – Hjemmeside: Hullehavn.dk

error: Content is protected !!