Check Point Marine

Check Point Marine en grejbutik i Nexø.

Check Point Marine i Nexø, har fiskegrej og udstyr til alle former for lystfiskeri på Bornholm.

Personalet i butikken giver gerne alle kunder kvalificerede bud på, hvor og hvornår de forskellige fiskearter på øen kan fanges. Kig ind når du er på Bornholm og hør nærmere…

Udvalg – fiskegrej og endegrej

Butikken sælger bl.a. blink, gennemløbsblink, kystwoblere og fluer, som bruges til de bornholmske havørreder. Derudover har Check Point Marine også et alsidigt udvalg af bombardaflåd, trekroge og enkeltkroge m.m.

Er man på ferie som familie og gerne vil fange sild, fladfisk, aborrer, skaller eller evt. ål, så har butikken alt der skal til, lige fra regnorm, til sildeforfang, alm. fladfiske-forfang og spinnere m.m.

På øen er der også store gedder. Butikken har et bredt udvalg af geddegrej, ligefra blink, jerkbaits, woblere, gummidyr og shads etc. til spinfluer og store spinnere. Stålforfanget er obligatorisk til geddefiskeri, også de kan købes her.

Grejbutikken som er placeret på havnen i Nexø, har også alt til trolling-fiskeren, samt til torskefiskeri.

Alle kunder bliver budt på kaffe eller varm kakao i butikken, som i øvrigt holder åbent året rundt.

Beklædning

Udover det brede udvalg af fiskegrej og fiskeudstyr, er der en afdeling med jagttøj, samt outdoor-beklædning såsom regntøj, termobukser, undertøj og trøjer m.m.

Waders er der også et spændende udvalg af.

Adresse og kontakt – Check Point Marine

Check Point Marine – Sdr. Hammer 6 – 3730 Nexø – Tlf: 56 49 28 97 – Mail: info@checkpointmarine.dk – Webshop: cpmarine.dk – besøg dem på facebook: Klik her…