Om

Jari P.Denne side har jeg lavet for at dele min viden om lystfiskeri på Bornholm. Jeg har arbejdet som fuldtidsprofessionel lystfisker siden marts 2013.

Mit arbejde med at dele fiskepladser og muligheder for lystfiskeri i Danmark inkl. Bornholm har været nonstop. Et arbejde som i nuet også er igangværende.

I modsætning til f.eks. til de såkaldte “officelle” turistwebsider fra Bornholm m.m., som er fuld af fejl da teksterne ikke er skrevet af professionelle lystfiskere, kan du her læse om hvad der rent faktuelt gør sig gældende lystfiskermæssigt på Bornholm.

Man har på den største turistside om Bornholm f.eks. både skrevet forkert om lystfiskeri i de bornholmske søer, hvilke fiskearter man kan fange deri samt hvornår. Derudover kan man læse sig frem til, at man/de ikke har besøgt mange af de nævnte kystpladser nævnt på siden, men bare skrevet lidt, fyldt lidt ud og endda hvad der ligner, lånt lidt. Man har endda hyret en uerfaren kystfisker, som elsker at promovere sig selv via. lånte fjer, til at skrive om kystfiskeri på Bornholm. På trods af at denne “tv-personlighed” sjældent har været på Bornholm uden at blive guidet af en lokal. Vedkommende er naturligvis købt ind fordi der er et navn bag. Et navn af luft og et billede kabt i røgsløret glans. Hvilket turistsiden og dem bag den derfor også er endt med at være.

Verden er ikke længere rimelig. Alt for mange vil ikke arbejde sig til viden, men hellere låne den fra andre og posere med den som sin egen.

Jari P.

Se også andre spændende sider omhandlende lystfiskeri her: Lystfiskeri Danmark