Fiskevideoer

Fiskevideoer fra Bornholm Fiskevideoer

Fiskevideoer viser ofte mere om, hvad der kan lade sig gøre på en fiskeplads, i forhold til en skreven tekst. Med den skrevne tekst derimod, kan man læse sig frem til flere detaljer omhandlende årstider, agn og fiskeriet generelt. Det er derfor altid en god idé, at bruge tid på at se begge dele.

Jeg har her lagt videoer ind, som både viser fangst af havørreder, gedder, sudere, karper og fladfisk m.m. Mulighederne for lystfiskeri på Bornholm er mange.

I de tilgængelige fiskevideoer kan man se mig fiske med mange forskellige agn. Specielt efter de bornholmske havørreder. Meningen med diversiteten er at vise, hvor mange forskellige agn der egentligt er effekive på det danske marked. Stort set alle agn dvs. kystwoblere, blink og gennemløbsblink kan man fange havørreder med.

I videoerne står der- eller nævnes der, hvor jeg fisker. Læs også om hvilken årstid fiskene er fanget under hver fiskevideo.

Videoer med andre arter end havørred…Videoer med havørredfangster…

Videoer – fordele og ulemper

Fordelen ved en fiskevideo er at den bringer seeren optimisme og lyst til at fiske. Men hvis man bare tager ud for at fiske på den pågældende fiskeplads, eller de pågældende fiskepladser og tror, at man bare kan gøre det samme, vil man ofte blive skuffet.

Hvis man kun ser videoer på nettet og ikke læser om hvornår, hvorfor og i grunden hvordan, vil man gå forgæves langt de fleste gange. Med teksterne om fiskepladserne og selve fiskeriet efter hver art, fortæller jeg netop hvad man skal gøre og tænke over før turen går til vandet.

Læs f.eks. nogle af disse artikler om lystfiskeri efter de forskellige fiskearter.

Lystfiskeri efter fladfisk på BornholmKarpefiskeri på BornholmAborrefiskeri på Bornholm…

Du kan også læse om alle de andre fiskearter på Bornholm på siden. Gå til forsiden og se mere: Forsiden…

Jeg håber de fiskevideoer jeg har delt, gvier dig lyst til at dyrke lystfiskeri på Bornholm. En af mine favoritsteder at fiske i Danmark.

Jari – Lystfiskeri Bornholm


Se også fiskevideoer fra andre dele af Danmark her: Jari P…


Vintervideo fra Bornholm