Lystfiskeri på Bornholm

Lystfiskeri på Bornholm - informationLystfiskeri på Bornholm

Lystfiskeri på Bornholm kan dyrkes hele året rundt og er rig på muligheder. De fleste lystfiskere kommer til øen for at fange laks eller havørreder… Men både på og fra den lille ø i Østersøen, kan der fanges flere spændende fiskearter. Alt man behøver er en fiskestang.

Listen er lang og viften bred.: Skrubbe, pighvar, torsk, sild, hornfisk, makrel, tobis, aborre, skalle, gedde, ål, karpe, suder, karusse, sandart, regnbueørred og bækørred.

På denne side om Bornholm kan du læse om alle de muligheder der er for lystfiskeri, samt om hvorhenne fiskene kan fanges og hvordan fiskeriet kan gribes an.

Flere søer er gratis at fiske i og til fiskeriet fra kysten kræves kun statens fisketegn. Kravet om fisketegn gælder for alle over 18 år samt alle under pensionsalderen. Fisketegnet kan købes på nettet:
Køb det her…

Er man til put and takefiskeri, så kan man besøge en af de 2 fiskesøer på øen. Stenbrudssøen i Nexø er særdeles artsrig og byder udover regnbueørreder, på lystfiskeri efter sandart, karpe, suder, skalle, aborre og ål.

Også de bornholmske havne byder på spændende muligheder. I nogle af dem kan man fange gedder, ål, fladfisk, havørreder, skaller og aborrer m.fl. Læs mere om det i artiklerne på denne side.

Rigtig god fornøjelse med lystfiskeriet på og rundt om denne dejlige ø i Danmark.

Jari P.