Kystpladser på Bornholm

Kystpladser på Bornholm – information

Kystpladser på Bornholm er ikke en mangelvare. Stort set alle kystpladserne rundt om øen er fangstgivende. Kystpladsernes forskelligheder i forhold til placering, dybde og f.eks. strøm betyder bare, at kystfiskeren skal være villig til at omstille sig. Nogle pladser kaster flest havørreder af sig i sommerhalvåret, andre i vinterhalvåret og langt de fleste, både forår og efterår. Nogle få hele året rundt…

Nogle dage har vinden indvirkning på fiskeriet og også her opfører havørrederne sig forskelligt fra plads til plads. Langs nogle strækninger og fiskepladser jager havørrederne helst under pålandsvind. Langs andre helst når vinden blæser langs land og langs nogle helt tredie, og ofte de fleste, er det nemmest at fange ørrederne når vandet ligger stille hen. Altså det modsatte af myten om Bornholms havørreder. Myten som bl.a. omhandler, at det er bedst at stå i kraftigere pålandsvind.

Fakta er, at de fleste kystpladser på Bornholm fisker mindst ligeså godt, når der er fralandsvind og/eller blik stille.

Kystpladserne

Du kan enten bruge den dropdown mulighed der er, hvor du klikkede for at komme hertil, eller du kan klikke dig ind til de forskellige kystpladser via. de links du ser her under.

Rigtig god fornøjelse og må du få held med fiskeriet.

Jari

NordØstVestsyd


Vil du læse mere om kystfiskeri i Danmark, kan det gøres inde på denne side: Kystfiskeri i Danmark…


Mad og drikke tæt på kystpladserne

error: Content is protected !!