Melstedvej – “Svinget”.

En havørred fra Melstedvej Svinget på Bornholm.

Melstedvej – “Svinget”, er at finde imellem udløbet af Kobbe Å og Kelse Å. Denne fiskeplads er ikke en af de mest besøgte på Bornholm, endnu, men kan være mindst ligeså givende, som de mere kendte pladser.

Finder man fisk her, er de ofte ret store, imellem 60 og 80 cm. Der er en del standpladser på strækningen. Havørrederne på disse, kan være at finde indenfor de samme 10-30 meter, op til flere dage i streg. Den viden er vigtig ting at tage med, når man ikke fik fat i en synlig fisk eller følgende fisk, første gang.

Område + parkering ved Melstedvej – “Svinget”.

Denne fiskeplads ligger imellem Bølshavn og Gudhjem.

Der kan parkeres her: Parkering

Parkér i rabatten imellem kørebane og cykelsti. Det er muligt at parkere, så ingen dele af bilen hverken generer cyklister eller bilister.

Tilgængelighed

Svinget er en lille lavvandet vig, som starter ud fra hvor man parkerer og går til vandet igennem skoven. Derefter kan man både gå til højre eller venstre og affiske omkring hver en sten, sprække i klipperne og ud over hvert et rev. Dette kan gøres fra land, men nogle steder på strækningen, kan man med waders, komme ud over tangbælter og tangbuske tæt under land og på den måde få mere adgang til området.

Fredningsbælter ved Melstedvej – “Svinget”.

Fredningsbælte ved Kelse Å fra d. 16. september – 15. januar, samt helårs-fredning ved Kobbe Å. (Året rundt). For at se og læse mere – skriv Bornholm i søgefeltet i dette link: Fredningsbælter

Årstider

Året rundt kan der fanges fisk her.

Anbefalede agn til denne fiskeplads på Bornholm

Sen efterår, vinter og tidlig forår: Brun, sort/rød, lyserød – på blink, kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink, kystwoblere og fluer.


Se også denne fiskeplads egnet til kystfiskeri efter den helt store havørred på Bornholm: Salene Bugten…