Hullehavn

En flot havørred fra Hullehavn.

Hullehavn udmærker sig fra marts til og med oktober. Dog kan vinter- og sommerfiskeriet nogle år, være ganske forrygende. Havørrederne skal ledes efter i hver en sprække i klippekysten, samt hver en lille vig på strækningen. Der kan fanges havørreder fra morgen til aften og alt derimellem. Det både før og efter Hullehavn Camping.

Når man fisker på denne fiskeplads, er det en fordel at have skridsikre sko eller støvler på. Gerne med gummibund.

Man kan både fange en del blanke havørreder her, samt en del farvede. Der er sjældent fisk under 50 cm. imellem. Brug gerne altid en stærk hovedline, samt forfangsline når der spinnefiskes fra klippepladser på Bornholm. De store havørreder trækker gerne derhen hvor de vil når kroget, så det er med at være forberedt på alt. Nogen gange er det desuden vigtigt, at holde et hårdt press på fiskene.

Hav gerne en del kroge med når der fiskes fra klipper. Ofte rammer man klipperne og krogspidserne bankes hyppigt flade på grund af det.

Område + parkering ved Hullehavn

Denne fiskeplads ligger lige syd for Svaneke by.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Det er ikke nødvendigt at have waders på, for at affiske denne strækning. Klippeunderlaget er fast og til at gå på. Klipperne kan dog være glatte, når det har regnet i en længere periode, og klipperne tættest på vandet, kan være glatte når de stået under vand i nogen tid, efter højvande eller bølger.

Fredningsbælter ved Hullehavn

Der er ingen fredninger/fredningsbælter ved Hullehavn.

Årstider

Forår, sommer, efterår. Vinterfiskeriet kan også være ret givende, men typisk kun over de lavvandede undervands-plateauer, som er at finde flere steder imellem klipperne.

Anbefalede agn til denne fiskeplads på Bornholm

Efterår og tidlig forår: Brun, mild/mat orange (Ikke skarp), sort/rød – på blink , kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink , kystwoblere og fluer.


Besøg også denne kystplads tæt på Hullehavn: Svaneke og Fyret…