Kysten nord for Hasle Havn

Kysten Nord for Hasle Havn.

Kysten nord for Hasle Havn, er en lækker strækning til fangst af havørreder. Strækningen starter lige efter Hasle Havn, hvor der gås bagom de nordligste ferielejligheder for at komme til fiskevandet.

Man kan fange havørreder umiddelbart efter lejlighederne og lige så langt nordpå man ønsker at gå, før fredningsbæltet ved Kæmpe Å.

Kysten består mest af glatte sten og tangbuske. En vadestav kan for svagt gående eller begyndere, være en god støtte på denne kystplads.

Sommerfiskeriet om aftenen og tidligt på natten kan være rigtig godt her. De bedste årstider er dog efterår, vinter og forår, hvor havørrederne kan fanges uanset tid på døgnet. Dog er nattefiskeriet i de årstider, ikke prangende.

Man oplever i øvrigt ofte, at fange en pæn blanding af blanke og farvede havørreder langs strækningen. Der er desuden aldrig langt til den næste storørred ved denne fiskeplads på Bornholm.

Område + parkering ved kysten nord for Hasle Havn

Denne fiskeplads ligger ved Hasle nord.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Ved Hasle nord er waders er klart en fordel at benytte. Der er sten overalt i vandet og på stranden. Høje blæretangsbuske og bælter af disse, skal flere steder vades ud forbi for, at kunne fiske på den anden side.

Fredningsbælter ved Kysten nord for Hasle Havn

Fredning ved Kæmpe Å fra d. 16. september – 15. januar. For at se og læse mere – skriv Bornholm i søgefeltet i dette link: Fredningsbælter…

Årstider

Året rundt – topsæsoner: Efterår, vinter, forår.

Anbefalede agn til denne fiskeplads på Bornholm

Sen efterår, vinter og tidlig forår: Brun, kobber, sort/rød – på blink , kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink , kystwoblere og fluer.


Læs også om Hasle Syd i dette link: Stranden og Kultippen