Melsted

Melsted kystplads.

Melsted har bundforhold, dybder og strømforhold, til at være en helårs-plads. Det er den i høj grad også. En del af området er dog indbefattet af en fredning/et fredningsbælte, som du kan læse mere om længere nede. Efter frednings-perioden er der en del farvede havørreder på fiskepladsen. Ofte ganske store. 60-80 cm.

Et par blanke havørreder kan findes imellem dem nu og da, men når først foråret, sommeren og efteråret gør sit indtog på Bornholm og denne fiskeplads, er der stort set kun blanke fisk at fange.

Fluefiskeri og fiskeri med højtgående kystwoblere, er ganske givende langs det meste af pladsen. Et stort lavvandsområde er at finde, og det er ofte deri, havørrederne kan fanges. Under lavvande, kan man vade ud og kaste over det dybere vand…

Område + parkering ved Melsted

Denne fiskeplads ligger i Melsted.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Man kan både fiske fra land og dyrke vadefiskeri ved Melsted. Affisk altid denne plads fra land først, da selv de store havørreder kan fanges i det helt lave vand, ned til 20 cm. Pladsen er forholdsvis nem at vadefiske på, sand, større synlige sten og tangbælter pryder pladsen.

Fredningsbælter ved Melsted

Fredningsbælte ved Melsted Å fra d. 16. september – 15. januar. For at se og læse mere – skriv Bornholm i søgefeltet i dette link: Fredninger Bornholm

Årstider

Året rundt kan der fanges fisk her. Efterår, vinter og forår er at foretrække.

Sommersæsonen kan byde fangster i det dybere vand fra morgen til aften. Nattefiskeriet i perioden ligeså.

Anbefalede agn til denne fiskeplads på Bornholm

Sen efterår, vinter og tidlig forår: Brun, sort/rød, lyserød – på blink , kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink , kystwoblere og fluer.


Læs mere om givende agn til havørrederne rundt om Bornholm: Fiskegrej til kystfiskeri på Bornholm…