Listed

Kystplads Listed

Listed by huser flere gode fiskepladser til fangst af havørreder. Området omkring Listed Havn, er ganske undervurderet og overset. Kysten både før og efter havnen, er ganske givende året rundt. Det er vigtigt at affiske det lave vand på ydersiden af havnen, samt den lille vig, efter ud- og indsejlingen til havnen. I vinterhalvåret kan der fiskes i det lave vand både morgen, middag og aften. Om sommeren, morgen, aften og endda nat.

Som fluefisker kan man komme tæt på fiskene i Listed flere steder. Havørrederne kan stå alt fra 1 meter til 30 meter ude i vinterhalvåret og er ofte ikke at finde eller fange længere ude end det.

Dette er også en fiskeplads på Bornholm velegnet til UL-fiskeri efter havørrederne.

Område + parkering i Listed

Denne fiskeplads ligger i Listed.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Hele området i og omkring havnen, samt hver en vig, kan affiskes fra land. Der fiskes hovedsageligt fra mindre klipper og store sten.

Fredningsbælter i Listed

Fredningsbælte ved Vase Å og Grynebæk fra d. 16. september – 15. januar. For at se og læse mere – skriv Bornholm i søgefeltet i dette link: Fredningsbælter…

Årstider

Året rundt kan der fanges fisk her. Fiskeriet efter havørreder er dog klart bedst om efteråret, vinteren igennem og om foråret.

Anbefalede agn til denne fiskeplads på Bornholm

Sen efterår, vinter og tidlig forår: Brun, sort/rød, lyserød – på blink , kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink , kystwoblere og fluer.


Læs mere om mulighederne for havørredfiskeri på Bornholm, både i og nær havne i dette link: Lystfiskeri i havne…