Strandvejens Kystplads

Strandvejens Kystplads

Strandvejens Kystplads byder både på en dyb vig, en lavvandet vig og flere klipperev m.m. Fiskepladsen har sine gode og sine dårlige dage, når det kommer til kystfiskeri efter havørreder. Men de gode dage, er til gengæld rigtig gode.

Havørrederne er ofte mange og selvom man kan løbe ind i blandede størrelser, også en del mindre, så er der ligeså ofte store ørreder på fiskepladsen. De lækre og varierede bundforhold og blandede dybder, gør dette til et perfekt havørred-habitat og jagtområde.

Strandvejens kystplads er utrolig nem at gå til og nem at komme til. Man kan endda parkere lige ved den, ca. 20 meter fra vandet.

Område + parkering ved Strandvejens Kystplads

Denne fiskeplads ligger imellem fiskepladsen Domen (se den: Klik her) og Sandvig Havn.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Hvis man vil stå lige foran parkeringspladsen i vigen, fungerer det bedst med waders. Ellers kan fiske fra land langs resten af strækningen. Man kan også kaste ind i vigen fra klipperne uden at gå i vandet. Så har man ingen waders, er denne fiskeplads ideel.

Fredningsbælter ved Strandvejens Kystplads

Fredningsbælte ved Kampeløkke Å fra d. 16. september – 15. januar. For at se og læse mere – skriv Bornholm i søgefeltet i dette link: Fredningsbælter…

Årstider

Her kan fanges havørreder året rundt. Topsæsoner Forår og efterår. + Mildere vintre.

Aftenfiskeriet med kystwoblere, er givende på denne fiskeplads om sommeren. Sommetider kan fiskeriet også være godt, et stykke ind i nattetimerne.

Anbefalede agn til denne fiskeplads på Bornholm

Efterår, vinter og tidlig forår: Brun, sort/rød, lyserød – på blink, kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn, sølv/sort – på blink , kystwoblere og fluer.

Da der er både tobis og sild et godt stykke ind i efteråret, nogen gange også i vintersæsonen, er det en god ide, altid at have agn med, som ligner begge byttefisk.