Allinge ved Domen

Allinge ved Domen kystplads

Allinge ved Domen, er en lille og ret speciel fiskeplads, På enkelte dage kan den byde på spændende fiskeri efter flere store havørreder. Dybt og lavt vand, mødes flere steder i dette område, i mange bratte skift. Det og de mange rev, tiltrækker en del fisk til, især lige ude foran Domen og den lille havn ved Allinge. Både blanke og farvede havørreder.

En af grundene til de ofte mange havørreder, er blandt andet Kampeløkke Å, som løber ud ved fiskepladsen. Derfor skal man i øvrigt også være opmærksom på, at man ikke må fiske langs fiskepladsen, når åens fredningsbælte er trådt i kraft. Læs mere om det længere nede.

2-3 måneder før og 2-3 måneder efter fredningsperioden, er fiskeriet tæt på sublimt her.

Område + parkering i Allinge ved Domen

Denne fiskeplads ligger i Allinge-Sandvig.

Der kan parkeres her: Parkering

Tilgængelighed

Man kan både fiske fra land og dyrke vadefiskeri ved Allinge v. Domen. Dog er der ikke så mange steder, hvor det er nødvendigt at gå i vandet, da man kan nå det meste fra sten og klipper.

Fredningsbælter – Allinge ved Domen

Fredningsbælte ved Kampeløkke Å fra d. 16. september – 15. januar. For at se og læse mere – skriv Bornholm i søgefeltet i dette link: Fredningsbælter…

Årstider

Året rundt kan der fanges fisk her. Efterår, vinter og forår er dog at foretrække. Sommeren har også sine gode aftener og nætter.

Anbefalede agn til denne fiskeplads på Bornholm

Sen efterår, vinter og tidlig forår: Brun, sort/rød, lyserød/grøn, lyserød/hvid, kobber/sort– på blink , kystwoblere og fluer.

Forår, sommer og tidlig efterår: Sølv, hvid, sølv/blå, hvid/grøn – på blink , kystwoblere og fluer.


Læs også om en anden fiskeplads tæt på denne: Strandvejens Kystplads…