Falkfish Spöket

Falkfish Spöket til havørrederne på Bornholm.

Falkfish Spöket er en wobler fra øverste hylde, når det kommer til havørrederne på Bornholm. I vinterhalvåret anbefales alle de mørkere varianter, såsom brun, guld, samt rødlige farver.

Fra april og frem til oktober, er de lyse farver mest fangstgivende. Her menes der hvid/grøn, sølv/blå.

Wobleren er en topfanger, især når vandet er blikstille, samt under fiskeri i skumringstiden. Anbefalet vægt: 14-18 gram.

Hvor kan det købes?

Man kan købe kystwobleren online her: DS Angelsport

Butikken leverer i hele Danmark.

Brug Falkfish Spöket på Bornholm

Falkfish Spöket fanger fisk året rundt på Solskinsøen. Den kan både fiskes i lavt og i dybt vand og kaster fortrinligt i al slags vejr. Kystwobleren er hårdfør, d.v.s. at den kan tåle mange tæsk i form af ramte sten klipper etc. Man skal dog ikke forvente at malingen bliver på i de fleste tilfælde.

Selvom denne kystwobler egner sig til det mere stille vejr, kan man på grund af den forholdsvis tunge vægt, kontra den korte længde, også bruge den når der er godt gang i vandet. Spöket falder hurtigt igennem vandet, når man spinner langsomt ind og kommer derfor hurtigt ned under bølgerne, hvor vandet er mere roligt. Havørrederne har langt lettere ved, at ramme rigtigt under de forhold. Meeen… Med det sagt…

Så er en anden fordel er også, at den selv i bølgerne går nogenlunde jævnt. Også her kan havørrederne lettere ramme rigtigt. Det er igen grundet vægt og form. Havde den været længere og vægten derfor ville have været fordelt over flere centimeter, ville den nemmere kunne “slås” fra side til side af bølgerne.

Altså… En wobler til al slags vejr.