Panzerfish – fremtidens kystwobler

Panzerfish Kystwobler

Panzerfish har lavet en kystwobler. Kystwobleren i glas kaster godt og er uhyre effektiv til alle landets ørreder. Ikke mindst til Bornholms storørreder. Navnet er: Panzerfish Tobis.

Kystwobleren kan bl.a. fiskes med hvor tangen står højt i vandet og i lavvandede områder. Dette er måske det lækreste legetøj for kystfiskeren i nyere tid. Ofte får man havørrederne til at gå helt op til overflden efter denne agn og ser komme og hugge 9 ud af 10 gange.

Panzerfish Tobis – fordele

Trods sin lave vægt, kan man kaste langt med kystwobleren. Den vejer kun 9-10 gram. Alt ved den er håndlavet. Man kan bruge den til UL. Fiskeri og til fiskeri med almindelige kyststænger.

Panzerfish Tobis kan fiskes med overalt på Bornholm, men for de uerfarne kystfiskere, er det bedst at bruge den på sydkysten, hvor der mange steder er færre sten og klipper man kan ramme i kastet. Den går i stykker hvis den rammer en sten, så lad være med det.

Brug den når du vil opleve det lækretse og mest visulelle kystfiskeri efter havørreder. Se havørrederne følge og hugge efter wobleren. Nogle gange så aggressivt så vandet sprøjter. Steder med megen tang er den sublim til at fiske over det med.

Brug gerne runde, bløde perler imellem kystwobleren og krogen. Hullet bagtil er lidt større end ved andre kystwoblere.

Hvor kan det købes

Denne kystwobler er ikke kun effektiv på Bornholm, men også i resten af landet.

Man kan købe kystwobleren fra Panzerfish online her: Glaswobleren…


Se alle de sydvendte kystpladser her: Kystpladser på Bornholm syd….