Snurrebassen

Snurrebassen fra OGP

Snurrebassen er, ligesom Sillingen, et af de bedste gennemløbsblink til havørrederne på Bornholm. I vinterhalvåret anbefales alle de mørkere varianter, såsom brun, rød/sort, kobber. ( Et es i ærmet kunne være lyserød/hvid.)

Fra april og frem til oktober, er de lyse farver mest fangstgivende. Her menes der sølv, hvid/grøn, sølv/blå, hvid/blå, brun/grøn og flere brune varianter.

Snurrebassen i størrelserne NO. 3, 4, 6, 7 og 11, anbefales til havørrederne på Bornholm.

Snurrebassen – et unikt blink

Dette blink er det første af sin slags. Selvom der efterhånden er en del kopier derude, så er dette blink dog stadig unikt. Det er håndmalet og støbt i Danmark. Og ligger prismæssigt ofte billigere end kopierne, som i de fleste tilfælde er Kina-producerede. Kvaliteten tager man dog ikke fejl af, hvor den danskproducerede er i den absolutte top, så rammer kopierne langt fra holdbarheden, kasteevnen og farvespillet, som den originale… Den originale Snurrebasse er lavet af Ole Gregersen. Se efter logoet, OGP, på pose eller pakke.

Bestil dem her inden turen: Snurrebassen Indkøb…

Blankfisk fra Bornholm

De fleste lystfiskere drømmer om at fange blankfisk på Bornholm. Der er mange blink, kystwoblere og fluer, som kan lokke de blanke havørreder til hug – og det er da også svært at pege på én agn, som skulle kunne fange flere end andre. Blinket her er dog noget af det nærmeste man kommer på et godt bud.


Se denne blanke overspringer blive fanget med en snurrebasse: Fiskevideo…