Møllers Dueodde Camping – overnatning i luksushytter, campingvogn, telt eller autocamper

Møllers Dueodde Camping - overnatning på Bornholm.

Møllers Dueodde Camping – lystfiskeri

Møllers Dueodde Camping, er beliggende på Bornholms sydspids. Fra campingpladsen kan man gå til Dueodde Strand, som både er kendt for noget af Europas mest finkornede sand, den omkringliggende, idylliske fredede natur, samt sit meget spændende lystfiskeri.

Flere af Bornholms helt gode fiskepladser til bl.a. fangst af havørred, fladfisk, gedde, suder og karpe m.fl. ligger inden for 5-15 minutters kørsel fra pladsen.

Et af eksemplerne er Nexø Havn – som kan køres til på kun 11 minutter i bil. I og omkring havnen findes muligheder for alsidigt lystfiskeri for hele familien. Fladfisk, skaller, aborrer, gedder, ål, havørreder, hornfisk og sild, er bare nogle af de fiskearter man kan fange i og omkring havnen. Flere steder er der bord/bænkesæt at finde, hvor madpakken kan nydes.

Stenbrudssøen i Nexø, som kan nås indenfor 15 minutters kørsel, byder på fiskeri efter regnbueørreder, karper, sudere, sandart, skaller, aborrer og ål. Læs mere om søen her: Stenbrudssøen…

Kysten syd for Nexø Havn ved Skansen, er en af de mest stabile havørred-pladser i området. Her kan fanges velsmagende ørreder året rundt. Men når man skal fange havørreder under sit besøg på campingpladsen, skylder man også sig selv at besøge følgende givende havørredpladser:

Broens Odde (8 min.) Klik her… – Stenodden ( 7 min.) Klik her… – Snogebæk og Salthammer Odde (8 min.) Klik her…

Møllers Dueodde Camping, har flere spændende fiskepladser til fangst havørred tæt på, uanset hvilken retning man måtte vælge at køre.

Overnatning på Møllers Dueodde Camping

Med en campingvogn, et telt eller autocamper, er der mange lækre enheder/plads-områder at vælge imellem. De fleste enheder giver mulighed for at ligge i læ af vinden og er omgivet af dejlig bornholmsk natur.

Man kan også leje hytter året rundt på Møllers Dueodde Camping. Læs mere om det her: Hytter året rundt…

På campingpladsen findes der bl.a. en swimmingpool​, en legeplads med klatretårn, en kæmpe hoppepude og “Moon-cars” i forskellige størrelser. Derudover er der minigolf, samt en tennisbane med kunstgræs. Har man ikke selv en cykel med og har lyst til en cykeltur, så kan man leje cykler ved receptionen.

Adresse og info

Møllers Dueodde Camping – Duegårdsvej 2 – 3730 Nexø – Tlf: +45 56 48 81 49 – Mail: moeller@dueodde-camp.dk – Hjemmeside: Camping på Dueodde…